De Roze Loper


De Roze Loper, hét certificaat voor woonzorg-, thuiszorg- en welzijnsinstellingen die aandacht besteden aan seksuele en gender diversiteit bij cliënten en professionals. Voor meer informatie klik op foto of logo.


EVEAN


Evean Erasmushuis Zaandam

 

Erasmushuis ligt in Zaandam, in een groene wijk, vlakbij het Darwinpark. In de buurt zijn winkels, een kinderboerderij en het natuurhistorisch museum. Erasmushuis biedt verzorging en verpleging. Aan Erasmushuis grenzen zorgwoningen die door woningcorporatie ZVH worden verhuurd.


Evean Guisveld Zaandijk         

Guisveld ligt in Zaandijk, vlakbij een natuurgebied en NS-station Koog/Zaandijk. Ouderen kunnen terecht in Guisveld voor langdurige verpleging. Ook zijn er seniorenwoningen waar bewoners zorg kunnen krijgen van thuiszorgteams. Uiteraard kunnen zij gebruikmaken van de faciliteiten van Guisveld, zoals maaltijd en activiteiten.


ZORGCIRKEL


Zorgcirkel Saenden Zaandam

Saenden is een van de woonzorgcentra van De Zorgcirkel. Saenden ligt in het oude hart van Zaandam, dichtbij het gezellige centrum. Deze sfeervolle locatie heeft een overdekte binnentuin, brasserie en een gezellig restaurant. Gastvrijheid is voor ons een belangrijke waarde. In Saenden zijn dagelijks meerdere activiteiten voor bewoners en buurtbewoners en er kan gegeten worden.


Zorgcirkel Torenerf Wormer

Samen met De Zorgcirkel houdt u regie over uw eigen leven. Wij kennen Wormer en de mensen die er wonen. Onze professionals en vrijwilligers geven liefdevolle aandacht en professionele zorg, op de juiste plek. We bieden meerdere woonvormen, een compleet aanbod voor zorg en welzijn voor alle ouderen in Wormerland.