De Roze LoperDe Roze Loper, hét certificaat voor woonzorg-, thuiszorg- en welzijnsinstellingen die aandacht besteden aan seksuele en gender diversiteit bij cliënten en professionals. Voor meer informatie klik op foto of logo.


EVEAN


Evean Erasmushuis Zaandam

 

Erasmushuis ligt in Zaandam, in een groene wijk, vlakbij het Darwinpark. In de buurt zijn winkels, een kinderboerderij en het natuurhistorisch museum. Erasmushuis biedt verzorging en verpleging. Aan Erasmushuis grenzen zorgwoningen die door woningcorporatie ZVH worden verhuurd.


Evean Guisveld Zaandijk         

Guisveld ligt in Zaandijk, vlakbij een natuurgebied en NS-station Koog/Zaandijk. Ouderen kunnen terecht in Guisveld voor langdurige verpleging. Ook zijn er seniorenwoningen waar bewoners zorg kunnen krijgen van thuiszorgteams. Uiteraard kunnen zij gebruikmaken van de faciliteiten van Guisveld, zoals maaltijd en activiteiten.


ZORGCIRKEL


Zorgcirkel Saenden Zaandam

Saenden is een van de woonzorgcentra van De Zorgcirkel. Saenden ligt in het oude hart van Zaandam, dichtbij het gezellige centrum. Deze sfeervolle locatie heeft een overdekte binnentuin, brasserie en een gezellig restaurant. Gastvrijheid is voor ons een belangrijke waarde. In Saenden zijn dagelijks meerdere activiteiten voor bewoners en buurtbewoners en er kan gegeten worden.


Zorgcirkel Torenerf Wormer

Samen met De Zorgcirkel houdt u regie over uw eigen leven. Wij kennen Wormer en de mensen die er wonen. Onze professionals en vrijwilligers geven liefdevolle aandacht en professionele zorg, op de juiste plek. We bieden meerdere woonvormen, een compleet aanbod voor zorg en welzijn voor alle ouderen in Wormerland.


ODION


Odion Guisveld Zaandijk

Wil je allerlei werkzaamheden doen in een verpleeghuis? Dit kan bij begeleide werkplek Guisveld in Zaandijk. Je werkt hier samen met andere mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Zij kunnen net als jij zeker een uur zelfstandig werken en kunnen omgaan met een lichte werkdruk.


Odion Het Watermerk Krommenie

Wil je kunnen kiezen uit een afwisselend activiteitenaanbod? Dat kan bij dagactiviteitencentrum Het Watermerk in Krommenie. Het Watermerk is een beschermde dagbesteding. Je doet hier activiteiten samen met andere volwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.


Odion Kaaikhof Assendelft

Wil je centraal wonen in Assendelft? Dat kan bij woonlocatie Kaaikhof. Je woont hier samen met andere mensen met een verstandelijke beperking. De locatie bestaat uit: Kaaikhof Beschermd wonen en Kaaikhof individueel wonen. Ook biedt Kaaikhof ondersteuning aan cliënten in de wijk.


Odion Lijnbaan Krommenie

 

Wil je wonen op een gezellige locatie vlakbij het centrum van Krommenie? Dat kan bij woonlocatie Lijnbaan. Je woont hier samen met dertien volwassenen met een verstandelijke beperking.


Odion Rumbastraat Purmerend

Wil je wonen op een locatie met veelal dertigers? Dat kan bij de Rumbastraat in Purmerend. Je woont hier samen met 9 mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 60 jaar.


Odion Skepehoeck Zaandam

Wil je wonen in een locatie nabij het centrum van Zaandam? Dat kan bij woonlocatie Skepehoeck. Je woont hier samen met 11 volwassenen vanaf 25 jaar met lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.


Odion Zonnehoek Krommenie

Wil je dagbesteding met veel mogelijkheden? Dat kan bij Dagactiviteitencentrum Zonnehoek in het hart van Krommenie. Zonnehoek biedt beschermde dagbesteding. Bij Zonnehoek komen zo’n 70 mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking vanaf 16 jaar.


Stichting Wonen en Zorg


SWZ De Rusthoeve Purmerend

De Rusthoeve is gelegen aan de Wolthuissingel, in het oude centrum van de stad. De Rusthoeve is in 1936 als eerste bejaardenhuis in Purmerend tot stand gekomen.

De locatie beschikt over 27 royale zorgappartementen en 3 groepswoningen waar elk 6 ouderen met een vorm van dementie samen wonen met veel privacy. Daarnaast zijn er nog 5 logeerappartementen beschikbaar voor logeren met zorg en een accommodatie voor dagverzorging.

 


SWZ De Tien Gemeenten Purmerend

De Tien Gemeenten, gesitueerd aan de Hoornselaan, ligt op de rand van het oude centrum van de stad en recht tegenover het stadspark. In 2018 vierde deze locatie haar 50 jarig bestaan, in het kader daarvan is een jubileumboek uitgegeven. De geschiedenis van Purmerend is, net als in de overige locaties, op veel plaatsen in het gebouw zichtbaar.

De locatie bestaat uit 62 zorgappartementen en 3 groepswoningen voor mensen met een vorm van dementie. Daarnaast zijn er 3 logeerappartementen en een accommodatie voor dagverzorging en ontmoetingscentrum ‘De Dageraad’ voor mensen met een lichte vorm van dementie.


SWZ Heel Europa Purmerend

Heel Europa is een nieuw wooncomplex in de wijk Weidevenne, direct naast het centrum van Purmerend. In Heel Europa heeft SWZP vier groepswoningen, met 6 bewoners per groepswoning. Twee woningen voor mensen met een vorm van dementie en één woning is ingericht voor mensen met lichamelijke beperkingen. De woningen kennen veel privacy. Tevens is er op de locatie een team van Thuiszorg Purmerend werkzaam. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor geplande en ongeplande zorgvragen.